Welkom op de website van autocleancentrum Prins.Wij zijn een Focwa Erkend Autopoetsbedrijf wanneer u uitsluitend het beste wilt voor uw auto dan bent u bij autocleancentrum Prins aan het juiste adres.


Wij zijn een autopoetsbedrijf voor:

Zo heeft ons bedrijf een stoom reiniger voor het wassen van auto's en tevens voor de interieur van de auto.Voor auto dealers, garage bedrijven en lease maatschappijen hanteren wij speciale prijzen. Aan de hand van de door u gestelde eisen zullen wij een  geheel vrijblijvende aanbieding doen. Wij komen dan ook graag langs om de mogelijk met u te bespreken.

Als het nu om poetsen van de buitenkant van de auto of het gaat alleen om de binnenkant van de auto. Heeft u de ruimte niet dan beschikken wij over een moderne verwarmde ruimte waar de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Ook is gebleken en uit ervaring van onze klanten dat wanneer uw de auto gaat inruilen of verkopen een poetsbeurt nooit geen kwaad kan. Zodat de inruilwaarde met ongeveer € 500.00 stijgt als de auto er netjes en goed uitziet. Een poetsbeurt kost nog niet de helft. Voordat u gaat onderhandelen met de dealer is het verstandig om de auto eerst een poetsbeurt te geven bij Autocleancentrum Prins. Daar krijgt u zeker geen spijt van.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen: 06 38 242 707 of mailen: info@autocleancentrumprins.nl